Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 φλιτζάνι λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
Ρίχνετε το κρέας
Σβήνετε με κρασί
Αλατοπιπερώνετε
Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό όπου έχετε διαλύσει την μουστάρδα
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 φλιτζάνι λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
Ρίχνετε το κρέας
Σβήνετε με κρασί
Αλατοπιπερώνετε
Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό όπου έχετε διαλύσει την μουστάρδα
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του